MT Kloak og Byg.aps

Vi kan - vi vil - vi gør det. " og en lille lort bedre "

 

Aut. kloakmester, Certificeret rottespærremontør og Rottefænger.

Lille entreprenør.

Hvem er MT kloak og byg aps.

Bosat i Jyllinge Nordmark siden 1993, hvor jeg købte et lille sommerhus som jeg siden hen har bygget til / på og efterfølgende fået godkendt til helårsbeboelse. Gift og har 2 drenge som går på jyllinge skole. Jeg har et lille en-mandsfirma hvor kvalitet og loyalitet kommer i første række. Min vision er at blive hvor firmaet er i dag størrelses mæssigt, så der er plads til forbedringer og invisteringer. Vi køber efter behov og kontant. Jeg sætter en stor ære i at udfører det bestilte arbejde efter gældende regler og dimensioner, så kunden får det rette resultat og blive tilfreds med det bestilte arbejde. Har gennem en årrække udført meget alsidiget arbejde, hvor kunden har været i centrum hvad enten om det er offentligt, privat, el. forsikringsskader.

 

Alle former for kloak-, tømrer- og mindre støbearbejde, samt underentreprise udføres.

 

Har yderligere et stort netværk af små lokale håndværkere indenfor alle fag. Håndværkere som undertegnet har arbejdet en del sammen med, og som jeg kan stå inde for. Derfor kan stort set alt arbejde gennemføres, så kunden kun skal tænke på sig selv.

 

GØR DET SELV FOLKET er osse meget velkomne.

 

Firmaet er med i TIK, Teknologisk Institut Kvalitetsordning, en kontrol/kvalitetsordning til de meget strenge krav der er til udførelse af kloakarbejde.

 

Ring til undertegnet og lad os få en snak om dine behov og forventninger til det "DU" ønsker at få lavet/udført. Intet er for småt... Om ikke andet, så få en pris el. bare et godt råd.

 

 

 

 

 

Hvad laver MT kloak og byg aps.

Hvem er velkommen hos MT kloak og byg aps.

Alle er velkommen, også " gør det selv folket ".

Vi / jeg ønsker, at få den bedste dialog med kunden, så kunden føler sig tryk og får det optimale job udført til en fornuftig pris.

 

Jeg / vi laver meget alsidiget arbejde, lige fra mindre bygge opgaver til tungere opgaver som støbearbejde / kloakarbejde - vi, er en del små håndværker som har et tæt samarbejde så vi står stærkere ved større arbejde og i feriere / sygdom.

 

Jeg har yderligere investeret i en del udstyr, som gør jeg kan løse flere " naturlige opgaver " inde for kloak verden og hurtigere, da jeg har det meste i juniorudgaver. Det gør også, at der ikke skal bestilles andre håndværkere til jobbet før undertegnet kan komme videre.

 

Jeg rådere over :

 

TV - inspektion med farveskærm og præcision udstyr og optagelse på cd`er.

 

Højtryksspuler med 300 L. genbrugsvand til kloakledninger fra ø110 - 160 mm med 50 m 1/2 " slange.

 

Mini højtryksspuler til mindre kloakledninger fra ø 32 - 75 mm.

 

Lille el - værktøj ( el-motorsplit ) til mindre rør haves med spiralledning op til 10 meter længde med forskellige rensehoveder.

Bruges ofte til små ledninger, hvor man ikke kan spule med vand enten pga. vandtrykket fra spuleren og mængden af vand el. fordi røret er så tilstoppet at det skal skæres / bores fri.

(se side + priser i undermenuen)

 

Stor el-motorsplit til større opgaver.

 

Rottestop værktøj til afpropning af døde ledninger.

 

Mini graver kubuta 1000 kg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teknologisk instituts

kontrolinstans

Firmaet er med i TIK (Teknologisk Instituts Kontrolinstans), som er godkendt af sikkerhedsstyrelsen. For at opnå autorisation, skal firmaet være tilmeldt en godkendt kontrolinstans. TIK kommer med jævne mellemrum uanmeldt forbi for kontrol af udført arbejde, såvel som i marken / byggepladsen el. privat for at se div. bilag for udført arbejde. Kontrolinstansen er for korrekt udført arbejde, så der ikke opstår problemer siden hen på private og offentlige ledninger.

Det var også hos Teknologisk Instituts ( rørcentret ) jeg tog min uddannelse som kloakmester, så det lå helt naturligt at blive en del af dem.

Samarbejdspartnere:

Skelbæk transport og Entreprenør aps

V/ Per

 

Licotronic aps v/Per Silkjær, tlf. nr.: 46 73 26 00, www.licotronic.dk

Hovedstadens murer / tømrer firma tlf.nr. 40 21 98 58

Michael Hansen

 

Astro varmeteknik, tlf. nr.: 46 76 01 10, www.astro-varme.dk

 

Sternberg vvs & gasteknik, tlf. nr.: 47 17 92 28, www.sternbergvvs.dk

 

Mark Iversen murermester 28 19 86 08

 

Special Tømreren v/ Mads Jyllinge 2323 3900

 

www.varmeeksperten.com et firma under MT kloak og byg.

 

Tømrerfirmaet Paulsen aps v/ Thomas 4421 3160

 

og mange flere....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har kunde såsom :

Nordisk film Valby.

Sternberg vvs.

Deas ejendomme

Sahva.

El -forbindelsen

Tømrer firmaet Paulsen

Special Tømreren Jyllinge

og ikke mindst -

Utrolige mange faste privat kunder.

 

 

 

Kurser :

 

Kloakmestereksamen

certificeret Rottespærremontør

Spuleoperatør

Rottefænger